Hallo!! Ik ben Andy Hagen en heb Walkaplank opgezet om mijn passie voor sport, muziek en entertainment in te zetten en een positieve levensstijl voor jong en ouder te stimuleren. Zodat dit een tweede natuur voor iedereen wordt.

Vlak voor en tijdens mijn HBO opleiding, heb ik vijf jaar bij Kern Kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerker. Het leukste hiervan vond ik de interactie met kinderen, die altijd met het ”nu” bezig zijn, erg leerzaam als volwassene.

In deze tijd organiseerde ik vele sport-, muziek- en spelevenementen en zowel het organisatorische als het uitvoerende vond ik erg fijn!

Omdat ik van kinds af aan zeer sportief ben geweest ben ik mij ervan bewust hoezeer dit een levensstijl is. Jong geleerd is oud gedaan! De droom waaruit Walkaplank ontstond is omdat ik mensen graag aanzet tot het beoefenen van sport en in contact wil laten komen met muziek en entertainment in welke vorm dan ook. Dit is gezond en belangrijk voor ieders sociale ontwikkeling. Toch gaat het in de eerste, tweede en derde plaats bij ons om plezier hebben! Dan komt de rest vanzelf 🙂

Hoi! Ik ben Jaime Nanoha, toonkunstenaar op gitaar. Geboren in 1986 en vanaf kleins af aan al liefhebber van verschillende soorten muziek.

Het was in de zomer van 2005 toen ik een bijzonder persoon de Waltz in E mineur van Bartolomé Calatayud zag spelen op een klassieke gitaar. Ik werd hierdoor verliefd op het timbre van de klassieke gitaar en ben sindsdien bezig het mooiste uit het instrument te halen.

Na 5 jaar op een autodidacte wijze te studeren heb ik auditie gedaan bij het Rotterdams Conservatorium Codarts. Daar ben ik vorig jaar cum laude afgestudeerd met als hoofdvak Braziliaanze gitaar en bijvak Pedagogiek en Educatie. In 2014 heb ik een onvergetelijke reis naar Rio de Janeiro gemaakt om muzikale grootheden te ontmoeten en daarvan les te krijgen. Dichterbij kon ik niet komen! Los van de Braziliaanse muziek haal ik ook mijn inspiratie uit Jazz, Klassieke- en Cubaanse muziek.

Naast mijn optredens geef ik met plezier les! Aan jong en oud. Aan individuen of groepen. Met name gitaarlessen, maar ook leuke kennismakingslessen met percussie. Denk hierbij aan de campana, güiro, claves, tamborim, triangel en verschillende shakers.

Ik probeer altijd voor een vrolijke en ongedwongen sfeer te zorgen, zodat iedereen zich vrij voelt om het te leren. Muziek is er om van te genieten 🙂